Diese Website ist leserunterstützt. Wenn Sie auf einen Link klicken und etwas kaufen, erhalten wir möglicherweise eine kleine Provision, ohne dass Ihnen dadurch Mehrkosten entstehen. Dankeschön!

< Übersicht >

Autobücher - Niederlande: Geschichte, Modelle und Technik

Ein Buch über niederländische Pkw? Hier finden Sie Bücher zur Geschichte niederländischer Automarken, darunter Altena, DAF, Eysink, Omnia, Simplex und Spyker.

Palmen Collectie - Het verhaal achter de schuurvondst

NEU

In april 2023 komt een van de meest opmerkelijke autovondsten van de afgelopen jaren aan het licht: de Palmen-collectie, vergaard door de heer Palmen gedurende de afgelopen 40 jaar.
Deze indrukwekkende verzameling, verspreid over diverse locaties in Dordrecht en Ridderkerk, omvat meer dan 200 auto's. Weinig mensen waren op de hoogte van deze verzameling, die bijna anderhalf jaar geleden bijna verloren ging toen een Chevrolet Corvette vlam vatte in de loods in Dordrecht.

De media tonen betoverende beelden van deze prachtige collectie, maar dit roept tevens vragen op. Wat is de geschiedenis van deze auto's? Wie is de heer Palmen en waarom moest hij afstand doen van zijn collectie?
In dit boek proberen de auteurs antwoorden te bieden op deze vragen. Het bevat schitterende beelden van de ontdekking nadat deze werd verworven door Gallery Aaldering.
Door gesprekken met voormalige eigenaren van auto's uit de collectie en mensen die de heer Palmen goed kennen, trachten zij meer inzicht te geven in het verhaal achter de totstandkoming van de collectie en de verzamelaar zelf.

Produktinformation

Autor:Ard op de Weegh, Arnoud op de Weegh
Ausführung:128 Seiten, 30.5 x 21.5 x 1.6 cm, Hardcover
Abbildungen:reich illustriert
Verlag:Uitgeverij de Alk B.V. (NL, 2023)
EAN:9789059612716
Buch: Palmen Collectie - Het verhaal achter de schuurvondst

Palmen Collectie - Het verhaal achter de schuurvondst

Sprache: Niederländisch

Kaufen bei Amazon DE

< Nach oben >Letzte Aktualisierung:20-02-2024