DEENESFRNLPL

< Relación >

Naves fluviales - Países Bajos: libros - historia y barcos

Binnenvaart 2021

de (Autor)

In deze uitgave zijn de Nederlandse motorvracht-, beun-, passagiers en tankschepen opgenomen. Alle ruim 5.500 binnenvaartschepen zijn alfabetisch gerangschikt met technische details. Daarnaast de adresgegevens van werven, reparatiebedrijven,bevrachters, machinefabrieken, toeleveranciers, makelaars, scheepshandela-ren,schippersbeurzen en verenigingen en bonden.
Ook is opgenomen een lijst van alle schepen op volgorde van registratienummer.

Presentación:520 páginas, 21 x 15 x 2.5 cm, tapa blanda
Ilustración:150 fotos a color
Editor:Uitgeverij de Alk B.V. (NL, 2020)
EAN:9789059612426
Livre: Binnenvaart 2021

Binnenvaart 2021

Idioma: Holandés

Comprar en Amazon.com Comprar en Amazon ES

Binnenvaart 2020

de (Autor)

In deze uitgave zijn de Nederlandse motorvracht-, beun-, passagiers- en tankschepen opgenomen. Alle ruim 5.500 binnenvaartschepen zijn alfabetisch gerangschikt met technische details.
Daarnaast de adresgegevens van werven, reparatiebedrijven, bevrachters, machinefabrieken, toeleveranciers, makelaars, scheepshandelaren, schippersbeurzen en verenigingen en bonden.
Ook is opgenomen een lijst van alle schepen op volgorde van registratienummer. Geïllustreerd met ruim 150 foto's in kleur.

Presentación:512 páginas, 21 x 15 cm, tapa blanda
Ilustración:150 fotos a color
Editor:Uitgeverij de Alk B.V. (NL, 2019)
EAN:9789059612228
Livre: Binnenvaart 2020

Binnenvaart 2020

Idioma: Holandés

Comprar en Amazon ES

Praktijkboek Binnenvaart 2020

de (Autor)

Dit handboek beschrijft kort en duidelijk de regels die aan boord van een binnenvaartschip van toepassing zijn. Door de logische, thematische indeling is de informatie snel toegankelijk.
Naast uitgebreide aandacht voor de vaarregels, worden de voorschriften behandeld die betrekking hebben op het schip en de uitrusting, bemanning en vaartijden, het laden, het lossen en vervoeren, en de veiligheid en het milieu.

Fotos, tekeningen en schetsen, waarvan vele in kleur, van diverse situaties, verduidelijken de regelgeving voor de dagelijkse praktijk van een binnenvaartschip en zijn bemanning.
Voor iedereen die al of niet beroepsmatig betrokken is bij de binnenvaart vormt het Praktijkboek Binnenvaart een nuttig naslagwerk.

Presentación:244 páginas, 24.5 x 17.5 x 1.2 cm, tapa blanda
Ilustración:abundantemente ilustrado con fotos y dibujos
Editor:Sdu Uitgevers (NL, 2020)
EAN:9789012403580
Livre: Praktijkboek Binnenvaart 2020

Praktijkboek Binnenvaart 2020

Idioma: Holandés

Comprar en Amazon.com Comprar en Amazon ES

Motorschlepper auf dem Rhein - Von Basel bis Rotterdam

de (Autor)

Autor Gerd Schuth präsentiert rund 160 seltene, zumeist unveröffentlichte historische Aufnahmen aus privaten Archiven, die zu einer kurzweiligen Zeitreise in die Vergangenheit der Motorschleppschiffe auf dem Rhein einladen.
Die faszinierenden Bilder präsentieren diverse Schiffstypen und dokumentieren den Alltag der Besatzungen an Bord. Ein Muss für alle Freunde der Binnenschifffahrt.

Presentación:128 páginas, 24 x 17 cm, tapa dura
Ilustración:160 fotos
Editor:Sutton Verlag (DE, 2018)
EAN:9783954009015
Livre: Motorschlepper auf dem Rhein - Von Basel bis Rotterdam

Motorschlepper auf dem Rhein - Von Basel bis Rotterdam

Idioma: Alemán

Comprar en Amazon.com Comprar en Amazon ES

Het skutsjesilen - Een inleiding

de (Autor)

Skûtsjesilen is een van de top-attracties tijdens het Friese watersportseizoen. Als zeilsportevenement neemt het een unieke plaats in, niet alleen omdat het sterk met de Friese cultuur verweven is, maar ook omdat deze vorm van zeilsport zich al meer dan honderdtachtig jaar staande heeft weten te houden.

In dit rijk geïllustreerde boek geeft de auteur een overzicht van de geschiedenis, de tradities, de voorschriften en reglementen van het skûtsjesilen. Speciale aandacht besteed hij aan een aantal markante schippersfamilies.
Verder bevat het boek lijsten van deelnemers en kampioenen, de zeiltekens van de sKs, een wedstrijdagenda en een register, waardoor het een handzame gids is voor iedereen die wil kennismaken met deze bijzondere sport. Gosse Blom werkt bij de Fryske Akademy en publiceerde ondermeer boeken over het kaatsen en de elfstedentocht.

Presentación:127 páginas, 23 x 17 x 1.1 cm, tapa blanda
Ilustración:ricamente ilustrado
Editor:Uitgeverij Bornmeer (NL, 2010)
EAN:9789056152314
Livre: Het skutsjesilen - Een inleiding

Het skutsjesilen - Een inleiding

Idioma: Holandés

Comprar en Amazon ES

< Volver arriba >
Pericia y experiencia

Desde el año 2000 la librería TMB importa libros técnicos de Haynes, ETAI, Chilton, Clymer, Brooklands, Bucheli, Motorbuch Verlag y otras editoriales de renombre.

  • Gran selección de más de 12.000 títulos
  • Entrega rápida
  • Embalaje fuerte
  • ¡Ordenar es fácil! ¡No necesita crear una cuenta!
  • Pago seguro mediante transferencia bancaria a través de su propio banco. ¡Para ordenar, no necesita una tarjeta de crédito!
  • El día del envío le enviaremos otro correo electrónico con el número de paquete, para que pueda rastrear su pedido en Internet.
  • Respetamos la privacidad.
  • Nuestros socios logísticos:

Última actualización:17-03-2023